Adres

Landschapscamping De Graspol

Bakkerpad 17

5492TL ,  Sint-Oedenrode

Contact

Bereikbaar van 09.00 tot 20.00 uur

Telefoon: +31-(0)499-338.229

We Accept

Show More

KVK: 17.177.886

BTW nr.: NL8147.34.224.B.01

Follow us on facebook

  • Facebook Social Icon

CAMPING DE GRASPOL

©   2018   Grasland - Recreatie

BASISPLAATSEN CAMPING DE GRASPOL

NIJNSEL / MEIERIJSTAD / NOORD-BRABANT

Aan de voorzijde van ons kampeerterrein bevinden zich onze standaard plaatsen. Deze plaatsen variëren qua vorm en afmeting maar ze hebben allemaal een oppervlakte van ca. 80-120 m2. De standaardplaatsen zijn geschikt voor alle kampeermiddelen maar personenauto's dienen in dit geval wel op het parkeerterrein geplaatst te worden; aangezien dit terrein autovrij is. Campers mogen natuurlijk wel op het terrein en men mag ook de caravan op zijn plek rijden en ophalen. Het gebruik van plastic of worteldoek is op deze plaatsen niet toegestaan. Uitsluitend het enkelvoudige lichtdoorlatende tenttapijt is hier toegestaan.

Honden zijn op de standaardplaatsen niet toegestaan.

Onze comfort plaatsen...

Onze comfort plaatsen zijn qua vorm over het algemeen allemaal het zelfde. De vakken zijn ruim 200 m2 en liggen allemaal verder naar achteren op ons terrein. Ze liggen daardoor gunstiger ten opzichte van onze sanitaire voorzieningen en ten opzichte van ons aansluitende natuurterrein. Op de comfortplaatsen is het toegestaan om de auto bij uw caravan of tent te plaatsen. Ook zijn alle plaatsen voorzien van een dunne laag grint, waardoor het tevens is toegestaan om een grondzeil of worteldoek te gebruiken.

 

Op de comfort plaatsen is het ook toegestaan om een bijzet tentje te plaatsen in plaats van de auto; welke in dat geval op de parkeerplaats gezet kan worden.

 

Onderstaand vindt u enkele afbeeldingen van onze comfort plaatsen.

Onze standaard plaatsen...

Aan de voorzijde van ons terrein vind u onze receptie, de recreatieruimte en de parkeervoorzieningen. ook bevindt zich hier een camper service station en een jeu des boulles baan.

Aansluitend aan dit voorterrein bevinden zich onze standaard plaatsen. Deze plaatsen variëren qua vorm en afmeting maar ze hebben allemaal een oppervlakte van ca. 100 m2. Het gebruik van plastic of worteldoek is op deze plaatsen niet toegestaan.

 

Onze standaard kampeerplaatsen zijn autovrij. Onderstaand vind u enkele afbeeldingen van deze standaard kampeerplaatsen.