top of page

BASISPLAATSEN CAMPING DE GRASPOL

NIJNSEL / MEIERIJSTAD / NOORD-BRABANT

Aan de voorzijde van ons kampeerterrein bevinden zich onze standaard plaatsen. Deze plaatsen variëren qua vorm en afmeting maar ze hebben allemaal een oppervlakte van ca. 80-120 m2. De standaardplaatsen zijn geschikt voor alle kampeermiddelen maar personenauto's dienen in dit geval wel op het parkeerterrein geplaatst te worden; aangezien dit terrein autovrij is. Campers mogen natuurlijk wel op het terrein en men mag ook de caravan op zijn plek rijden en ophalen. Het gebruik van plastic of worteldoek is op deze plaatsen niet toegestaan. Uitsluitend het enkelvoudige lichtdoorlatende tenttapijt is hier toegestaan.

Honden zijn op de standaardplaatsen niet toegestaan.

Onze standaard plaatsen...

Aan de voorzijde van ons terrein vind u onze receptie, de recreatieruimte en de parkeervoorzieningen. ook bevindt zich hier een camper service station en een jeu des boulles baan.

Aansluitend aan dit voorterrein bevinden zich onze standaard kampeerplaatsen. De standaard plaatsen zijn allen geschikt voor campers, caravans en tenten. Deze plaatsen variëren qua vorm en afmeting maar ze hebben allemaal een oppervlakte van ca. 100 m2. Het gebruik van plastic of worteldoek is op deze plaatsen niet toegestaan.

Drie autovrije plaatsen van ca. 125 m2 zijn voorzien van privé sanitair. Op deze drie plaatsen is ook worteldoek of plastic toegestaan op het met grind verharde deel. 

Alle standaard plaatsen zijn voorzien van grensbeplanting waardoor u echt het gevoel krijgt dat u op een natuurcamping staat. Door de situering van de vakken ten opzichte van elkaar zijn deze plekken ideaal voor gasten die graag contact leggen met hun mede kampeerders.

Indien u uw auto bij uw kampeermiddel wilt plaatsen of een grotere plek wenst, kunt u kiezen voor een grote comfort plaats, welke zich verder naar achteren op de camping bevinden.

 

Onze standaard kampeerplaatsen zijn autovrij, maar aangezien de parkeerplaats op korte afstand is mag dit geen probleem zijn. De afstand naar de sanitaire voorzieningen is wel wat groter dan vanaf de comfort plaatsen.

bottom of page