top of page

KAMPEREN IN BRABANT / NIJNSEL / SINT-OEDENRODE

Landschapscamping.com

Onze kleine camping beschikt over 56 kampeerplaatsen voor caravans, campers en tenten, waarvan 
40 ruime "comfort" plaatsen van 200 m² en  16 "standaard" plaatsen van ca. 100 m². Alle kampeer-plaatsen zijn onderling door grensbeplanting gescheiden. 


Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van koud water, vuilwaterafvoer en elektra met naar keuze 6, 10 of 16 Ampère. Draadloos internet is gratis verkrijgbaar op de camping en in de recreatieruimte. Ook is er een overdekte fietsenstalling op de camping aanwezig.

Landschapscamping.com

Bij ons op de camping zijn ook honden onder beperkte voorwaarde toegestaan voor meer informatie ga naar kamperen met hond

Plaatsen met privé sanitair...

Vanaf 2021 kunnen wij ook een aantal plaatsen met prive sanitair aanbieden. Dit kan zowel op een aantal autovrije plaatsen als op een aantal comfort plaatsen.  Voor privé sanitair vragen wij een toeslag van € 10,00 per dag (incl. 5 kWh elektraverbruik per dag) en een bijdrage van € 6,00 per week voor service en schoonmaakkosten + € 20,00 voor de eindschoonmaak.

Inrit camping
Onze comfort plaatsen...

Onze comfort plaatsen zijn qua vorm over het algemeen allemaal het zelfde. De vakken zijn ruim 200 m2 en liggen allemaal verder naar achteren op ons terrein. Ze liggen daardoor gunstiger ten opzichte van onze sanitaire voorzieningen en ten opzichte van ons aansluitende natuurterrein. Op de comfortplaatsen is het toegestaan om de auto bij uw caravan of tent te plaatsen. Ook zijn alle plaatsen voorzien van een dunne laag grint, waardoor het tevens is toegestaan om een grondzeil of worteldoek te gebruiken.

 

Op de comfort plaatsen is het ook toegestaan om een bijzet tentje te plaatsen in plaats van de auto; welke in dat geval op de parkeerplaats gezet kan worden.

 

Onderstaand vindt u enkele afbeeldingen van onze comfort plaatsen.

Kampeerterrein camping De Graspol
Kampeerterrein
Onze sanitaire voorzieningen...

Het toiletgebouw is voorzien van vloerverwarming en zeer goede sanitaire faciliteiten; zoals (gratis) warme douches, wastafels met warm en koud water en toiletten met toiletpapier. 

Sanitaire voorziening De Graspol
Onze standaard plaatsen...

Aan de voorzijde van ons terrein vind u onze receptie, de recreatieruimte en de parkeervoorzieningen. ook bevindt zich hier een camper service station en een jeu des boulles baan.

Aansluitend aan dit voorterrein bevinden zich onze standaard plaatsen. Deze plaatsen variëren qua vorm en afmeting maar ze hebben allemaal een oppervlakte van ca. 100 m2. Het gebruik van plastic of worteldoek is op deze plaatsen niet toegestaan.

 

Onze standaard kampeerplaatsen zijn autovrij. Onderstaand vind u enkele afbeeldingen van deze standaard kampeerplaatsen.

Standaard kampeerplaats
Standaard kampeerplaats
Camping De Graspol
Kamperen met campers

Voor campers zijn geen aparte plaatsen beschikbaar. Campers kunnen gewoon op ons kampeerterrein terecht. Door de goede ondergrond levert ook een flinke regenbui geen problemen voor de campers op ons kampeerterrein.

Het natuurterrein ...

Achter onze camping beschikken wij nog over een groot eigen natuurterrein van ca. 5 ha., waarop zich diverse door ons aangelegde wandelpaden bevinden. Ons perceel sluit aan op het Dommeldal (met rivier De Dommel) en het daar achter liggende Vresselse Bos met een oppervlakte van 241 ha., waarin twee belangrijke vennencomplexen zijn gelegen: De Hazenputten en De Oude Putten.

Natuurterrein dommeldal
Seizoenplaatsen ...

We zijn een toeristisch ingestelde camping en bieden uitsluitend plaatsen aan voor maximaal 3 maanden aaneensluitend. Voor een seizoenarrangement (voorjaar/hoogseizoen of najaar) geldt dat er van u verwacht wordt dat u wel het merendeel van de tijd aanwezig bent, aangezien grootschalige leegstand niet gewenst is. Ook dient de gast tijdens zijn arrangement het gras rondom de caravan en voortent zelf netjes bij te houden.

bottom of page