top of page

COMFORTPLAATSEN OP DE GRASPOL

 NIJNSEL / MEIERIJSTAD / NOORD-BRABANT

Landschapscamping.com

Onze comfort plaatsen zijn ruim 200 m2 en liggen allemaal aan de achterzijde van ons kampeerterrein. Ze liggen daardoor gunstiger dan de standaard plaatsen ten opzichte van onze sanitaire voorzieningen en ten opzichte van ons aansluitende natuurterrein. Op de comfortplaatsen is het ook toegestaan om de auto bij uw caravan of tent te plaatsen. De comfortplaatsen zijn allemaal voorzien van een dunne laag grint, waardoor het tevens is toegestaan om een grondzeil of worteldoek te gebruiken. 

 

Op de comfort plaatsen is het ook toegestaan om een bijzet tentje te plaatsen in plaats van de auto; welke in dat geval op de parkeerplaats gezet kan worden. De comfortplaatsen zijn voor alle kampeermiddelen geschikt: caravans, campers, vouwwagens en tenten. Doordat de plaatsen zijn afgebakend met regionale boomsoorten krijgt u echt het gevoel dat u op een natuurcamping staat. In tegenstelling tot de knusse standaard plaatsen  bieden de comfort plaatsen veel privacy dankzij de grote vrije ruimte.

Landschapscamping.com

Op een deel van de comfortplaatsen zijn ook honden onder beperkte voorwaarde toegestaan.

Comfort plaatsen 301-320

Op dit deel van het terrein zijn bezoekers met honden toegestaan. De plaatsen 307-314 zijn gereserveerd voor kampeerders die zelf een hond mee willen nemen.

Voor meer informatie ga naar kamperen met hond.

De plaatsen 301 t/m 310 zijn gelegen op het westen, waardoor u veel zonuren heeft. De plaatsen 311 t/m 318 zijn gelegen op het oosten, waardoor u de westenwind in de rug hebt. De plaatsen 319 en 320 zijn gelegen op het zuiden maar liggen behoorlijk beschut voor het avond-zonnetje. Alle plaatsen zijn dusdanig groot dat u altijd wel de zon op uw plaats kunt krijgen.

Op de plaatsen 301-306 en 315-320 zijn kampeerders met honden niet toegestaan. Wel zijn hier bezoekers met hond toegestaan.

De plaatsen 304-306-309-312 en 316 t/m 319 zijn voorzien van privé sanitair.

Onderstaand enkele foto's van de plaatsen 301-320.

Comfort plaatsen op De Graspol
Comfort plaatsen
Comfort plaatsen 401-422

Op dit deel van de camping bevindt zich het toiletgebouw en zijn honden niet toegestaan. Deze plaatsen zijn ook ideaal voor mensen die iets moeilijker te been zijn vanwege de nabije ligging van de sanitaire voorzieningen. De plaatsen 401 t/m 414 zijn gelegen op het westen, waardoor u veel zonuren heeft. De plaatsen 415 t/m 422 zijn gelegen op het oosten, waardoor u de westenwind in de rug hebt. Alle plaatsen zijn dusdanig groot dat u altijd wel de zon op uw plaats kunt krijgen.

Onderstaand enkele foto's van de plaatsen 401-422.

Kampeerveld 400
Kampeerveld 300
bottom of page