top of page

KAMPEREN IN BRABANT MET UW HOND 

Landschapscamping.com

Indien u met uw hond wenst te gaan kamperen bieden wij u hiervoor ook graag de mogelijkheid. Aangezien er echter ook veel kampeerders zijn die liever niet in direct contact staan met andermans honden, hebben wij besloten om een gedeelte van ons terrein hondenvrij te maken en maximaal 1 hond per kampeerplaats toe te laten. In overleg met de directie zijn op de comfortplaatsen eventueel 2 huisdieren mogelijk. Het veld met nrs. 401 t/m 422 is volledig huisdiervrij. Op deze wijze hopen wij op meer begrip van de kampeerders onderling en denken wij meer tegemoet te komen aan de wensen van al onze kampeerders. 

Voor gasten die eventueel zelf geen hond hebben maar wel bezoekers verwachten die hun hond mee wensen te nemen geldt een speciale uitzonderingsregel (zie "Onze comfort plaatsen ...").

Landschapscamping.com
Ingang camping
Onze comfort plaatsen...

Onze ruime comfort plaatsen zijn gedeeltelijk bestemd voor kamperen met honden. De plaatsen en het terrein met nrs. 307 t/m 314 zijn toegankelijk voor honden. Deze plaatsen worden ook uitsluitend aan hondenbezitters beschikbaar gesteld. De plaatsen en het terrein met nrs. 401 t/m 422 zijn geheel hondenvrij.

Voor de plaatsen en het terrein met nrs. 301 t/m 306 en 315 t/m 320 zijn kampeerders met honden bij uitzondering toegestaan. Bezoekers met honden zijn alleen op plaatsen met nrs. 301 t/m 320 toegestaan!

Kamperen met honde
Kampeerplaats met hond
Het natuurterrein ...

Wij beschikken over een eigen natuurterrein van ca. 5 ha. waar u ook met uw hond kunt gaan wandelen. De hond dient zowel op de camping als op het natuurterrein steeds aangelijnd te zijn. Links van de camping hebben wij een hondenspeelveldje aangelegd waar u uw hond lekker los kunt laten om rondjes te rennen of met andere honden te spelen. Even buiten de camping kunt u uw hond ook in De Dommel laten zwemmen en in het aansluitende Vressels Bos is een gedeelte waar honden los mogen.

Natuurterrein
Regels voor hondenbezitters...

Kampeerders dienen hun hond(en) altijd buiten het kampeer-terrein uit te laten. Ook de toegangsweg naar de kampeerplaatsen toe is geen uitlaatplaats. Gasten kunnen met hun hond aan de achterzijde door het poortje, of via de voorzijde bij de ingang het terrein af lopen.

Indien de hond onverhoopt toch zijn behoefte op de camping doet, dient de eigenaar dit netjes op te ruimen. Ook op het natuurterrein en het hondenspeelveld dienen uitwerpselen opgeruimd te worden en te worden gedeponeerd in de rest afvalbak aan de voorzijde van de camping of de speciaal daarvoor bestemde afvalbakken. Zowel bij de achteruitgang van de camping als bij het honden-speelveldje is een afvalbak voor hondenpoep aanwezig.

Indien u een dagje weg gaat vanaf de camping, mag u de hond niet zonder toezicht op de camping achter laten.

Aangezien het velden met nrs. 401 t/m 422 geen huisdieren zijn toegestaan, is het dus niet mogelijk uw huisdier mee naar het sanitairgebouw te nemen.

Onze standaard plaatsen...

Op onze standaard kampeerplaatsen is maximaal 1 hond toegestaan op de plaatsen 211 t/m 216. Bezoekers met honden zijn op deze plaatsen niet toegestaan. Aangezien deze plaatsen beperkt zijn qua oppervlakte dient u hier dan ook extra rekening te houden met uw mede kampeerders. Ook is hier geen schapennet toegestaan en dient de hond aangelijnd te blijven. Voor meer ruimte hebben wij enkele comfortplaatsen voor honden ter beschikking staan.

Onze sanitaire voorzieningen...

Honden zijn niet toegestaan in en rondom het sanitairgebouw. Indien u naar het sanitairgebouw gaat dient de hond op de kampeerplaats te blijven.

Sanitaire voorzieningen camping
Hondenspeelveld...
Honden speelveld
bottom of page