top of page

PLAATSEN MET PRIVÉ SANITAIR

Landschapscamping.com

Vanaf 2021 beschikken wij ook over een aantal plaatsen met privé sanitair, welke zowel op een aantal standaard plaatsen als op een aantal comfort plaatsen zijn geplaatst. Aan de voorzijde van ons kampeerterrein bevinden zich drie standaard plaatsen van ca. 125 m2 (nrs. 202-204 en 214) welke zijn voorzien van privé sanitair en aan de rechter-achterzijde van ons kampeerterrein zijn negen Comfort plaatsen van ca. 200 m2 voorzien van privé sanitair (nrs. 303-304-306-309-312 en 316 t/m 319. 

Het privé sanitair beschikt over een douchecabine, een hangend toilet en een wastafel. De unit is voorzien van binnen en buitenverlichting, verwarming en een 50 liter boiler voor warm water.

Bij een plaats met privé sanitair is de elektra-aansluiting voor de caravan gekoppeld aan de sanitairunit. Alle plaatsen met privé sanitair zijn voorzien van een 16 Ampère elektra aansluiting, waarbij zowel de sanitairunit als de caravan aansluiting zijn afgezekerd met 10 Ampère.

Landschapscamping.com
privé sanitair wasbak en kraan

U kunt een plaats met privé sanitair reserveren bij een minimum verblijf vanaf 4 nachten. (online te reserveren vanaf minimaal 7 nachten)

privé sanitair
douche privé sanitair
Onze plaatsen met privé sanitair...

Zowel een aantal standaard plaatsen als een aantal comfort plaatsen worden voorzien van privé sanitair. Alle plaatsen met privé sanitair beschikken over 16 Ampère elektra, waarbij maximaal 10 Ampère mogelijk is voor de caravan/camper.

In verband met de vorstperiode is privé sanitair mogelijk pas beschikbaar vanaf half april.

Voor een plaats met privé sanitair betaald u een toeslag van

€ 10,00 per dag (inclusief extra stroomverbruik 5 kWh per dag).

Voor een verblijf vanaf 28 dagen geldt een tarief van € 5,50 per dag exclusief het verbruik van de elektriciteit.

De schoonmaakkosten bedragen € 25,00 voor een verblijf t/m 15 dagen. De schoonmaakkosten bij een verblijf vanaf 16 dagen bedraagt € 6,00 per week (of gedeelte daarvan) plus een toeslag van € 20,00 voor de eindschoonmaak. De unit wordt wekelijks door ons bij gehouden en van toiletpapier en schoonmaakmiddelen voorzien.

bottom of page