PLAATSEN MET PRIVÉ SANITAIR

Vanaf 2021 beschikken wij ook over een aantal plaatsen met privé sanitair. Doelstelling is het realiseren van in het totaal 12 plaatsen met privé sanitair, welke zowel op een aantal standaard plaatsen als op een aantal comfort plaatsen worden geplaatst. Aan de voorzijde van ons kampeerterrein bevinden zich onze standaard plaatsen van ca. 100 m2 en aan de achterzijde van ons kampeerterrein de Comfort plaatsen van ca. 200 m2. 

Het privé sanitair beschikt over een douchecabine, een hangend toilet en een wastafel. De unit is voorzien van binnen en buitenverlichting en een 50 liter boiler voor warm water.

Bij een plaats met privé sanitair is de elektra-aansluiting voor de caravan gekoppeld aan de sanitairunit. Alle plaatsen met privé sanitair zijn voorzien van een 16 Ampere elektra aansluiting, waarbij zowel de sanitairunit als de caravan aansluiting zijn afgezekerd met 10 Ampere.

Honden zijn op de standaardplaatsen niet toegestaan.

Onze plaatsen met privé sanitair...

Aan de voorzijde van ons terrein vind u onze receptie, de recreatieruimte en de parkeervoorzieningen. ook bevindt zich hier een camper service station en een jeu des boulles baan.

Aansluitend aan dit voorterrein bevinden zich onze standaard kampeerplaatsen. De standaard plaatsen zijn allen geschikt voor campers, caravans en tenten. Deze plaatsen variëren qua vorm en afmeting maar ze hebben allemaal een oppervlakte van ca. 100 m2. Het gebruik van plastic of worteldoek is op deze plaatsen niet toegestaan.

Indien u uw auto bij uw kampeermiddel wilt plaatsen of een grotere plek wenst, kunt u kiezen voor een comfort plaats, welke zich verder naar achteren op de camping bevinden.

Alle standaard plaatsen zijn voorzien van grensbeplanting waardoor u echt het gevoel krijgt dat u op een natuurcamping staat. Door de situering van de vakken ten opzichte van elkaar zijn deze plekken ideaal voor gasten die graag contact leggen met hun mede kampeerders.

Adres

Landschapscamping De Graspol

Bakkerpad 17

5492TL ,  Sint-Oedenrode

Contact

Bereikbaar van 09.00 tot 20.00 uur

Telefoon: +31-(0)499-338.229

We Accept

Show More

KVK: 17.177.886

BTW nr.: NL8147.34.224.B.01

Follow us on facebook

  • Facebook Social Icon

CAMPING DE GRASPOL

©   2018   Grasland - Recreatie