top of page

Algemene voorwaarden Grasland Recreatie v.o.f.

Onderstaand vindt u onze algemene voorwaarden inzake reserveringen en diensten met betrekking tot Landschapscamping De Graspol.

Als Recron lid maken wij gebruik van de Recron voorwaarden en van hun juridische dienstverlening bij geschillen. Bij eventuele geschillen kunt ook u terecht bij de Recron, zodat zowel uw rechten als onze rechten gerespecteerd worden.  

Aanvullende voorwaarden

VERBLIJF OP DE CAMPING

Wij bieden geen plaatsen aan voor trekkerstentjes en passanten. Het minimum verblijf is 3 overnachtingen. Overnachtingen op de camping zijn alleen toegestaan voor volwassenen. Kinderen mogen wel op bezoek komen maar niet overnachten. Er zijn  maximaal 4 personen toegestaan op een comfortplaats en maximaal 3 personen op een standaard plaats. Inchecken is mogelijk vanaf 13.00 uur en uitchecken dient voor 11.30 uur plaats te vinden. Voor een eventueel afwijkende tijd wordt een toeslag berekend. Bezoekers dienen te worden aangemeld. Bezoekers met maximaal 1 huisdier zijn uitsluitend toegestaan op de plaatsen 301 t/m 320. De kosten en verantwoording komen voor rekening van de kampeerder. Bezoekers dienen hun auto op de parkeerplaats te zetten.

KORT RECREATIEF VERBLIJF

Het eventueel toegewezen plaats nummer is indicatief en biedt geen garantie. Alleen voor reserveringen vanaf 14 dagen kunnen wij een vaste voorkeurslocatie garanderen. Wij houden wel zo veel mogelijk rekening met uw wensen.

LANG RECREATIEF VERBLIJF

Wij bieden 3 arrangementen aan, waarbij er een maximum verblijf van 3 maanden geldt. Zo kunt u een voorjaar (1 april tot 30 juni) een hoogseizoen (1 juli t/m 31 augustus + eventueel september) en een naseizoen boeken (15 augustus tot 1 oktober). Bij een arrangement geldt dat de gast overwegend aanwezig dient te zijn (aangezien grootschalige leegstand niet gewenst is) en dat de gast zelf het gras rondom zijn caravan en voortent netjes bij dient te houden. Bij het niet voldoen aan deze regels kan de beheerder kosten in rekening brengen voor het uit te voeren onderhoud of de kampeerder een arrangement weigeren.

TARIEVEN EN OFFERTES

Onze tarieven en offertes zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen als gevolg van:  jaarlijkse prijs aanpassingen per 31 december,

wijzigingen van overheidswege en onvoorziene prijsstijgingen (van o.a. de energiekosten). Het kampeertarief is inclusief water, riool en antenne aansluiting, draadloos internet, gebruik van warme douches, gebruik fietsenstalling en gebruik van recreatieruimte. Bij het tarief van reserveringen tot en met 27 dagen is standaard 5 kWh elektra per dag inbegrepen en 10 kWh bij een plaats met privé sanitair. Eventueel meerverbruik wordt berekend tegen het geldende tarief per kWh. Bij het tarief van reserveringen vanaf 28 dagen is geen elektra inbegrepen; het elektra verbruik wordt in dit geval nagefactureerd tegen het geldende tarief per kWh.

COMFORT PLAATSEN

De comfort plaatsen zijn gedeeltelijk voorzien van een grindverharding waarop u uw caravan, auto en/of tent kunt plaatsen; zoals ook aangegeven in onze brochure. Er mogen geen attributen en bloempotten op het gras geplaatst worden. Tenttapijt en/of vloerkleden zijn ook uitsluitend toegestaan op de aanwezige verharding.
STANDAARD PLAATSEN

De standaard plaatsen zijn autovrij, met uitzondering van de dag van aankomst en vertrek. Uw auto dient geparkeerd te worden op de parking; m.u.v. Campers, welke wel zijn toegestaan op deze standaard plaatsen. Tenttapijt en/of vloerkleden zijn niet toegestaan op de standaard plaatsen; met uitzondering van het lucht en lichtdoorlatende tenttapijt (zoals aangegeven bij het inchecken).
HUISDIEREN
Kamperen met huisdieren is uitsluitend toegestaan op de basis plaatsen en de comfortplaatsen nrs. 307 t/m 314. Op de overige plaatsen met 300 nummers zijn huisdieren in overleg toegestaan. Maximaal 1 huisdier per kampeerder. In overleg met de directie zijn eventueel 2 huisdieren mogelijk op de comfortplaatsen.
PRIVÉ SANITAIR
Het privé sanitair is voorzien van een douchecabine, een wc, een wastafel, elektrische verwarming en een 50 liter boiler. Plaatsen met privé sanitair zijn voorzien van een eigen groepenkast, welke is afgezekerd met 16 Ampère elektra, waarbij tevens een maximum geldt van 10 Ampère voor de sanitaire unit en 10 Ampère voor de caravan. De groepenkast bevindt zich in de unit. Bezoekers met maximaal 1 huisdier zijn uitsluitend toegestaan op de plaatsen 301 t/m 320.

BETALINGSVOORWAARDEN
Voorwaarden volgens “Recron Voorwaarden Toeristische plaatsen”. De door de gast gereserveerde periode dient volledig betaald te worden. Een eerder vertrek of latere dag van aankomst is voor rekening van de gast en vormt geen grond voor enige vorm van restitutie. Volledige betaling dient te geschieden voor vertrek. Ook bestaat de mogelijkheid dat wij een aanbetaling of het volledige kampeertarief vooraf factureren; in dat geval dient deze dan ook binnen de betalingstermijn te worden betaald. In geval van onvoorziene omstandigheden (o.a. ongeval, ziekte of coronavirus) zullen de eventuele (aan)betalingen als tegoed worden geregistreerd voor een nieuwe boeking. Restitutie van betaalde gelden is niet mogelijk. Betalingen zijn vooraf mogelijk per Bank of ter plaatse per PIN. Bankbiljetten groter dan € 50,00 worden niet geaccepteerd!

DE ALGEMENE VOORWAARDEN VAN LANDSCHAPSCAMPING DE GRASPOL

VOLGENS RECRON VOORWAARDEN TOERISTISCHE PLAATSEN

KUNT U HIER DOWNLOADEN.

Recron voorwaarden
bottom of page