top of page

CAMPING IN BRABANT   NIJNSEL/SINT-OEDENRODE

Genieten van het Dommeldal met zijn moerasgebied? Fietsen langs vennen en kronkelende bospaden? Karakteristieke plekjes ontdekken en ondervinden wat Brabantse gemoedelijkheid is?

 

Onze Landschapscamping is gelegen tussen akkers, weilanden, vennen, bossen, wandel- en fietspaden. Hier in het Groene Woud ontdekken vakantiegasten pure natuur: nestelende vogels, in de lente bijzondere wilde bloemen en kruiden in het hoogseizoen en bloeiende heide in de nazomer.

 

Dankzij onze ruime afgebakende privéplaatsen (tot 200 m2) en de diverse fiets- en wandelroutes, is

onze Landschapscamping "De Graspol" een rust- en ontdekkingspunt in de vrije natuur.

Landschapscamping.com
Landschapscamping.com
Kamperen in Sint-Oedenrode...

Landschapscamping de Graspol vind u in het buitengebied van de gemeente Meierijstad met zijn centrale ligging in “het groene hart van de Meierij”. Voor caravans, campers en tenten zijn er "comfort" plaatsen van 200m2 en "standaard" plaatsen van 100m2. De natuurlijke omgeving van “Het Groene Woud” is zeker een bezoek waard. Er is campinggas verkrijgbaar en er is  fietsverhuur en broodjesservice. De receptie/kantine is dagelijks geopend van 09.00 tot 15.00 uur.

Landschapscamping.com
Ook rust in de zomermaanden...

Dankzij onze ruime standplaatsen in een natuurlijke omgeving vindt u bij ons, naast het voor- en naseizoen, ook rust in de zomermaanden.

Door natuurlijke selectie van de juiste doelgroep wensen wij een positieve en gemoedelijke sfeer te creëren, waarbij wederzijds begrip en respect voor mens en natuur een vereiste is ! 

Bij wind uit het westen kunt u wel de snelweg horen en komen er ook regelmatig vliegtuigen over gevlogen. De geluidsoverlast is zeer beperkt maar wij willen de critici hier wel graag op wijzen.

Onze camping is uitsluitend voor volwassenen (18+) en Sport- en spelactiviteiten zijn op de camping niet toegestaan. Gezinnen met kinderen adviseren wij dan ook graag een andere en meer kindvriendelijke camping.

Camping geopend van 10 april tot 1 oktober.

Terras landschapscamping De Graspol
De Graspol
Landschapscamping.com
bottom of page