CAMPING IN BRABANT   NIJNSEL/SINT-OEDENRODE

Genieten van het Dommeldal met zijn moerasgebied? Fietsen langs vennen en kronkelende bospaden? Karakteristieke plekjes ontdekken en ondervinden wat Brabantse gemoedelijkheid is?

 

Onze Landschapscamping is gelegen tussen akkers, weilanden, vennen, bossen, wandel- en fietspaden. Hier in het Groene Woud ontdekken vakantiegasten pure natuur: nestelende vogels, in de lente bijzondere wilde bloemen en kruiden in het hoogseizoen en bloeiende heide in de nazomer.

 

Dankzij onze ruime afgebakende privéplaatsen (tot 200 m2) en de diverse fiets- en wandelroutes, is

onze Landschapscamping "De Graspol" een rust- en ontdekkingspunt in de vrije natuur.

Onze activiteiten ...

Tijdens het seizoen worden er in de maanden mei t/m augustus een aantal activiteiten georganiseerd; zoals een jeu des boulles avond en een wekelijks terugkerende "Zoete Inval " waarbij gasten zich kunnen aanmelden voor een dinerbuffet, bbq of andere eet-mogelijkheid die wij op de vrijdagavonden organiseren. Daarnaast verwijzen wij graag naar activiteiten buiten de camping van zowel het IVN als andere natuurorganisaties.

Kamperen in Sint-Oedenrode...

Landschapscamping de Graspol vind u in het buitengebied van de gemeente Meierijstad met zijn centrale ligging in “het groene hart van de Meierij”. Voor caravans, campers en tenten zijn er "comfort" plaatsen van 200m2 en "standaard" plaatsen van 100m2. De natuurlijke omgeving van “Het Groene Woud” is zeker een bezoek waard. Er is campinggas verkrijgbaar en er is  fietsverhuur en broodjesservice. De receptie/kantine is dagelijks geopend van 09.00 tot 18.00 uur.

1/9
Ook rust in de zomermaanden...

Dankzij onze ruime standplaatsen in een natuurlijke omgeving vindt u bij ons, naast het voor- en naseizoen, ook rust in de zomermaanden. Door natuurlijke selectie van de juiste doelgroep wensen wij een positieve en gemoedelijke sfeer te creëren, waarbij wederzijds begrip en respect voor mens en natuur een vereiste is ! 

 

Bij wind uit het westen kunt u wel de snelweg horen en komen er ook regelmatig vliegtuigen over gevlogen. De geluidsoverlast is zeer beperkt maar wij willen de critici hier wel graag op wijzen.

 

Onze camping is niet geschikt voor kinderen; aangezien Sport- en spelactiviteiten op de camping niet zijn toegestaan. Gezinnen met kinderen adviseren wij dan ook om in het belang van hun kinderen een andere en meer kindvriendelijke camping te zoeken.

Camping geopend van 1 april tot 1 oktober.