WELKOM BIJ GRASLAND-RECREATIE

Grasland Recreatie biedt verschillende mogelijkheden voor kamperen en logeren in het Groene Woud van Noord-Brabant. Het recreatiebedrijf omvat Landschapscamping De Graspol te Nijnsel / Sint-Oedenrode en Hotel-Pension Artisan te Oirschot. Beide bedrijven zijn gelegen aan de rand van een Brabants dorp bij Eindhoven en gelegen in het natuurschone Groene Woud van Noord-Brabant.

Grasland Recreatie / Hotel Oirschot / Camping Sint-Oedenrode
ACTIVITEITEN EN EVENEMENTEN
RECREATIE IN BRABANT

Zowel in ons hotel als op onze camping vindt u alle rust in een gemoedelijke en huiselijke omgeving. Voor de actieve recreanten zijn er daarnaast volop mogelijkheden  om zich te vermaken in ons mooie Brabant.

Op het gebied van recreatie hebben onze bedrijven een mooie centrale ligging voor zowel een bezoek aan de omliggende steden Eindhoven, 's-Hertogenbosch en Tilburg als voor een ontdekkingstocht in de natuur. 

Naast onze verschillende verblijfsarrangementen bieden wij u tevens uitgebreide informatie over de diverse fiets en wandelroutes door het mooie Brabantse Land, toeristische tips, arrangementen en activiteiten. Onze accommodaties bieden daarbij een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan "De Brabantse Kempen" en "De Meierij". De omgeving is een walhalla voor fietsers, wandelaars en natuurgenieters.

 

Wij heten U van harte welkom en wensen u een plezierige kennismaking met het mooie Brabant.

Hotel Artisan Oirschot / Eindhoven / Brabant
Camping De Graspol / Nijnsel / Sint-Oedenrode / Brabant

Adres

Landschapscamping De Graspol

Bakkerpad 17

5492TL ,  Sint-Oedenrode

Contact

Bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur

Telefoon: +31-(0)499-338.229

U kunt ons ook mailen op 

inf0 @ degraspol . nl

We Accept

Show More

KVK: 17.177.886

BTW nr.: NL8147.34.224.B.01

Follow us on facebook

  • Facebook Social Icon

CAMPING DE GRASPOL

©   2021   Grasland - Recreatie