WELKOM BIJ GRASLAND-RECREATIE

Grasland Recreatie biedt verschillende mogelijkheden voor kamperen en logeren in het Groene Woud van Noord-Brabant. Het recreatiebedrijf omvat Landschapscamping De Graspol te Nijnsel / Sint-Oedenrode en Hotel-Pension-Brasserie Artisan te Oirschot. Beide bedrijven zijn gelegen aan de rand van een Brabants dorp bij Eindhoven en gelegen in het natuurschone Groene Woud van Noord-Brabant.

Hotel Artisan Oirschot / Eindhoven / Brabant
Camping De Graspol / Nijnsel / Sint-Oedenrode / Brabant

Camping de Graspol is met name gericht op natuurgenieters, fietsers en wandelaars. De landschappelijk gelegen camping biedt vooral rust, ruimte en comfortabel kamperen.

Hotel Artisan te Oirschot is zowel in trek voor zakelijke gasten dankzij de ligging bij Eindhoven Airport als voor toeristen die het historische Oirschot of het mooie Groene Woud van Brabant willen ontdekken.

Naast onze verblijfsarrangementen bieden wij uitgebreide informatie over fiets en wandelroutes in onze directe omgeving, toeristische tips, arrangementen en activiteiten.

Ingang camping De Graspol
Ingang camping De Graspol

Ontvangstruimte Hotel Artisan
Ontvangstruimte Hotel Artisan

Het mooie Dommeldal
Het mooie Dommeldal

Onze camping aan de rand van het dommeldal in Sint-Oedenrode biedt veel mooie plaatjes

Ingang camping De Graspol
Ingang camping De Graspol

1/8
Grasland Recreatie / Hotel Oirschot / Camping Sint-Oedenrode
ACTIVITEITEN EN EVENEMENTEN

Zowel in ons hotel te Oirschot als op onze camping te Sint-Oedenrode vindt u alle rust in een gemoedelijke en huiselijke omgeving. Voor de actieve recreanten zijn er daarnaast volop mogelijkheden  om zich te vermaken in ons mooie Brabant.

RECREATIE IN BRABANT

Op het gebied van recreatie hebben onze bedrijven een mooie centrale ligging voor zowel een bezoek aan de omliggende steden Eindhoven, 's-Hertogenbosch en Tilburg als voor een ontdekkingstocht in de natuur.