Met betrekking tot de mogelijkheden om te gaan kamperen volgen wij de richtlijnen van de RECRON en het RIVM.  Natuurlijk willen we allemaal het liefst lekker onbezorgd van de natuur genieten, maar om de mogelijkheid te bieden om in deze moeilijke tijden verantwoord te kamperen, moeten de volgende maatregelen genomen worden:

 

Om verspreiding van het virus te voorkomen en vooral duidelijkheid te scheppen:

 

 1. Wanneer u ziek bent en/of koorts heeft; THUIS BLIJVEN!!

 

 1. Altijd afstand van minimaal 1,5 meter tot andere gasten in acht te nemen. om deze reden zijn logees dan ook niet mogelijk.

 

 1. Nieuwe gasten dienen een aankomsttijd vast te leggen om gelijktijdige aankomsten te voorkomen. Daarnaast kunt u zich telefonisch melden op nummer 0499-338229 voor het inchecken, uitchecken of andere vragen.

 

 1. Routing bij sanitairgebouw:         -    Eerst handen desinfectie sprayen!

 • Via stoep/bergje naar boven.

 • Via trap naar beneden

 • Houdt altijd 1,5 mtr. afstand tot andere gasten

 

 1. Ons sanitair heeft gelukkig geen luchtbehandeling die circuleert, de afzuiger brengt de lucht meteen naar buiten!

         Toegang tot het toiletgebouw:  -   Handen desinfectiespray verplicht vóór toegang sanitair.

                                                         -   is alleen toegestaan als niemand anders zich in de betreffende    

                                                             gang/ruimte (bij wastafels) bevindt. Anders graag even wachten.

 • altijd uw eigen zeep, (hand-gel mét alcohol) privé droogtrekkertje en handdoek mee nemen om te gebruiken.

 

 1. Maak zoveel mogelijk gebruik van de faciliteiten in uw eigen caravan.

 

 1. Bij het doorspoelen van het toilet een klein stukje wc papier te gebruiken om de knop te bedienen.

 

 1. Bij de kranen een papiertje gebruiken om deze te openen of te sluiten. Deze speciaal daarvoor aanwezige bruin/grijze papiertjes mogen nooit in het toilet doorgespoeld worden maar dienen bij het restafval gedeponeerd te worden.

 

 1. Gelieve geen persoonlijke spullen in het toiletgebouw achter te laten, aangezien wij deze anders in de afvalbak dienen te deponeren.

 

 1. Chemisch toilet legen kan bij het sanitair gebouw én bij de camper-verzorgplek. Bij het legen van uw chemisch toilet bent u verplicht om handschoenen te dragen. Neem voldoende mee van thuis!

 

 1. Afwasruimte is beperkt te gebruiken i.v.m. de 1,5mtr. regels. Doe zo veel mogelijk de afwas bij uw eigen kampeermiddel. Haal gerust warm water in de afwasruimte.​

 

 1. De wandel en fietsroutekaarten in bruikleen vindt u in de recreatieruimte. Gebruik bij het uitzoeken van een route altijd handschoenen. De teruggebrachte kaartjes (in speciale bak!!) worden ontsmet en 24uur uit de roulatie gehouden.

        Ook kunt u wandel- of fietsknoppunten routekaarten kopen tussen 13.00 en 18.00 uur.

 

 1. Ook onze uitgebreide bibliotheek is alleen bereikbaar tussen 09.00 en 18.00 uur. Boeken uitzoeken met handschoenen en de retour boeken in speciale bak! De retouren zullen ontsmet worden en 24 uit de roulatie genomen worden.

 

 1. Bezoek blijft beperkt toegestaan. Maximaal 2 bezoekers per plek per dag. Bezoekers dienen dit seizoen, voor bij de receptie naar het toilet te gaan. Ook hier verplicht handen desinfectiespray!

 

 1. Dit hele seizoen zijn de thema avonden “zoete inval”, de jeu des boules middag en de wandelingen met ons Maaike afgelast. Natuurlijk mag u zelf wel gebruik maken van de jeu de boules baan.

 

 1. Op ons terras mogen maximaal 4 personen aan een tafel zitten. Er staat een kleine kaart op de tafels met aan beide zijden dezelfde informatie. Zodat u deze niet hoeft vast te pakken.

 

 1. Verzoeken u dringend overal de juiste routing te volgen. Dat maakt het voor iedereen duidelijker en makkelijker.

 

Reserveren is noodzakelijk om een te drukke bezetting te voorkomen.

 

Wij gaan er van uit dat er, mede door de door ons genomen maatregelen en jullie medewerking, verantwoord gekampeerd kan worden.

Bij het niet naleven van de regels kan de regionale overheid ons als ondernemer een financiële boete opleggen en de camping voor alle gasten per direct sluiten.  Vandaar dat wij gasten, bij het niet naleven van deze opgestelde regels, de toegang zullen ontzeggen zonder restitutie van kampeergeld.

 

Team De Graspol. 0499-338229